mandag den 7. april 2014

Bønnepasta

A la eco har lavet tre forskellige bønnepastaer, som gør livet meget lettere, for dem, der forsøger at leve uden de hurtige kulhydrater. Jeg har smagt deres sojabønne fettuccine og er positivt overrasket :). Den mætter utrolig godt (ikke helt en overraskelse med 40g. protein pr. 100g), har den samme konsistens som pasta og smager af meget.

Jeg glæder mig meget til at smage de to andre varianter med edamame bønner og sorte bønner.
En pose med 200 gram, som svarer til 4 portioner, koster 25 kr.


I weekenden lavede jeg en lækker vegetarisk ret, som indeholdte lidt under 400 kalorier.
Jeg kogte 50 g. pasta (162 kalorier) og svitsede løg, porre og champignon på panden, som jeg tilsatte 4% madlavningsfløde fra milda. Retten tager ca. 10 min. at lave og smager rigtig skønt :).



Ingen kommentarer:

Send en kommentar